Bel 0595-433000
en
ontdek ons verrassend
lage APK tarief!

Icoon Mobiliteitsgarantie

VW-occasion

Gecertificeerd-Bovag-Lease-Service-Center


Bol Brommobielen

Zoekt u een


Gespecialiseerd in:

Opel logo

VW logo

Audi logoAutocenter Bol levert alle merken

Autocenter Bol h├ęt adres voor uw nieuwe auto

Autocenter Bol heeft ervaring met een breed scala aan automerken. Daardoor zijn wij de ideale partner in Noord Groningen voor de aanschaf van uw nieuwe auto.

Onpartijdig advies

Wij zijn niet aan een merk gebonden en kunnen u dus onpartijdig adviseren. Wij zien alle merken voorbij komen in onze werkplaats en kennen als universeel garagebedrijf dus alle karakteristieken en voor- en nadelen van alle merken en modellen. Koopt u uw nieuwe auto bij Autocenter Bol, dan maakt u dus slim gebruik van deze jarenlange ervaring.

Fabrieksgarantie bij levering en onderhoud

Een auto door ons geleverd heeft de volledige farbrieksgarantie. En in Europa is het zo geregeld dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van alle voor het onderhoud relevante informatie. Volgens dezelfde richtlijn, Wet Monti en BER 2013, blijft de garantie behouden bij onderhoud door een universeel garagebedrijf.

Een nieuwe auto alleen bij een dealer?

Zoals uit het bovenstaande al blijkt bent u dus niet, zoals veel mensen denken, voor de aanschaf of het onderhoud van uw nieuwe auto aangewezen op een dealer. Sterker nog, u kunt juist baat hebben bij de onafhankelijke positie en ervaring van een universeel garagebedrijf!

Kan ik een proefrit maken?

In de meeste gevallen kunnen wij een proefrit voor u regelen. Wij maken dan een afspraak met u en kunt u vanuit onze vestiging een proefrit maken.

Uit welke opties kan ik kiezen?

U kunt uit dezelfde opties kiezen als bij een dealer. U bent dus niet beperkt in uw mogelijkheden.

Kan ik gebruik maken van dealer acties?

In vrijwel alle gevallen kunnen wij uw auto onder dezelfde condities leveren als een dealer. Informeer dus altijd naar onze mogelijkheden als u bij een dealer een interessante actie ziet.

Ik heb een nieuwe auto bij Autocenter Bol gekocht. Hoe wordt die geleverd?

Heeft u bij ons een nieuwe auto gekocht dan maken wij deze voor u rijklaar. U hoeft dus niet ergens anders uw auto te halen. Deze wordt vanuit onze vestiging aan u geleverd.

Kom langs of maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd geraakt, kom dan gerust langs voor meer infomatie of maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend informatief gesprek!

 


Disclaimer