Bel 0595-433000
en
ontdek ons verrassend
lage APK tarief!

Icoon Mobiliteitsgarantie

VW-occasion

Gecertificeerd-Bovag-Lease-Service-Center


Bol Brommobielen

Zoekt u een


Gespecialiseerd in:

Opel logo

VW logo

Audi logo

Nieuwe banden nodig? Kies en bestel ze online!

Naar de Bandenwebshop

Vakbekwaam onderhoud

Autocenter Bol is RDW erkend en gecertificeerd door Bovag. Dit staat borg voor degelijk en efficiënt onderhoud van uw auto. Onderhoud waar we garantie op geven in de vorm van een mobiliteitsgarantie.


Tot 200.000 km krijgt u gratis een mobiliteitsgarantie bij een grote of een kleine onderhoudsbeurt. Bij pech langs de weg verhelpen wij de storing of regelen passend vervangend vervoer. Heeft uw auto meer dan 200.000 km dan kunt u voor € 45,- toch gebruik maken van deze garantie.

Direct Online Offerte - Werkplaatsafspraak maken

Naar Offerte & Werkplaatsafspraak

Vervangen distributieketting Audi

Universeel Garagebedrijf

Onze werkplaats is volgens de Bovag normen uitgerust voor het reguliere onderhoud van alle merken. Onder deze noemer vallen grote beurten, service beurten en APK. Verder hebben wij de tooling, diagnose apparatuur en expertise in huis voor specialistisch Opel, Audi en VW onderhoud. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld ook complexe storingen aan het motormanagement systeem kunnen analyseren en verhelpen.

Het Autocenter Bol Team

Ons team bestaat uit vakbekwame en enthousiaste monteurs. Door jaarlijkse audits, regelmatige cursussen en trainingen waarborgen wij de vakbekwaamheid van ons team.

Lease Service Center

Autocenter Bol is door Bovag gecertificeerd als Lease Service Center en aangesloten op het ROB-EF systeem. U kunt dus ook met uw leaseauto bij ons terecht, ongeacht uw leasemaatschappij.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de Theo Bol Nieuwsbrief

De Werkzaamheden

Wij zijn uitgerust voor specialistisch Opel VW en Audi onderhoud en al het normale onderhoud van vrijwel alle merken. Dit houdt in:

 • Grote en kleine service beurten
 • Jaarlijkse onderhoudsbeurten
 • Vervangen van distributieriem of distributieketting
 • APK
 • Airco inspecties
 • Schadeherstel
 • Ruitreparaties
 • Winterbeurten

Voor kleine storingen of reparaties zoals het vervangen van een kapotte lamp kunt u zonder afspraak gebruik maken van onze expres service.

Kostenbewust

Door een relatief kleine overhead kunnen wij scherpe tarieven aanbieden.

Wij richten ons erop het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Van te voren overleggen wij duidelijk met u over de kosten en zullen contact met u opnemen als wij iets onverwachts aantreffen. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Deze efficiëntie vindt u onder meer terug in onze supervoordelige APK. Bel 0595-433000 en ontdek het laagste APK tarief van de omgeving!


Vervangend vervoer

Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid van vervangend vervoer. Ook als u maar even hoeft te wachten kunt u onze een van onze leenfietsen gebruiken voor een boodschap in de buurt. Duurt het onderhoud langer dan kunt u kiezen voor een leenauto.

Tip: Maakt u een afspraak? Reserveer dan meteen een leenauto als u denkt die nodig te hebben.

Camperonderhoud

Autocenter Bol is ook gespecialiseerd in camperonderhoud. Dit omvat:

 • Het reguliere onderhoud aan de motor, aandrijving en reminrichting
 • Onderhoud aan verwarmingen en kooktoestellen
 • Gaslekkage test en vochtmeting
 • Jaarlijkse APK
 • Herstelwerkzaamheden aan de carrosserie.

Onderhoud voor campers is bij ons mogelijk tot 3,40 m hoog en 7 m lang.

Groot onderhoud Audi

Autocenter Bol – 30 jaar ervaring

Wij hebben een jarenlange ervaring in de autobranche. De roots van Autocenter Bol gaan terug naar Garage Bol; 30 jaar geleden in Stedum begonnen. Het is tekenend voor de sfeer in ons bedrijf dat sommige monteurs uit deze beginperiode nog steeds bij ons werken!

Bij ons is uw auto in vertrouwde, maar vooral ook in zeer ervaren handen!

 

 


Disclaimer